Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aankoopmakelaar

Koop je huis samen met een aankoopmakelaar in regio Eindhoven. Jouw nieuwe huis, het huis waar je jarenlang wilt gaan wonen, dat laat je toch niet aan het toeval over?

Het kopen van een huis is een belangrijke stap. Er komt heel wat bij kijken.  Het start bij het vinden van een huis dat precies past bij jouw woonwensen. En als je het huis van je dromen dan hebt gevonden, breekt er een spannende tijd aan. Van het onderhandelen over de prijs, het vaststellen van de voorwaarden tot het uiteindelijk tekenen van de koopakte, je krijgt er allemaal mee te maken.

Bij zo’n grote stap is het handig om een aankoopmakelaar aan je zijde te hebben die je helpt bij al deze zaken.
De aankoopmakelaars van Leukhuisje.nl zijn goed op de hoogte van de huizenmarkt en de buurt. Deze professionals kennen alle juridische aspecten en kijken heel precies naar het onderhoud van de woning. Zij helpen je een goede koop tot stand te brengen waarbij je niet achteraf geconfronteerd wordt met zaken die je liever vooraf had geweten.

Onze aankoopmakelaar helpt je niet alleen bij het tot stand komen van de transactie, maar begeleid je ook bij het maken van de beste keuzes omtrent verduurzamen, verbouwen, personaliseren en financieren van de woning.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op!

Bel ons op:
040 - 30 39 112
X
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×