Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over leukhuisje.nl

De leukste NVM makelaar van Eindhoven. Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Eindhoven en omgeving. Wij hebben als service makelaar kennis van de lokale woningmarkt en vinden altijd een leuk huisje voor jou!

Het NVM kantoor Leukhuisje.nl is in 2020 opgericht en inmiddels is ons kantoor in een korte tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 3 medewerkers.

Ons geheim?
Wij blijven niet stilstaan en leunen niet op behaalde resultaten uit het verleden. We weten allemaal dat die geen garantie geven voor de toekomst!

Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging en iedere dag biedt nieuwe kansen. Tel daarbij onze jarenlange kennis binnen de regio Eindhoven bij op, waardoor we een enorm netwerk hebben opgebouwd. Op deze manier bewijzen wij elke keer weer dat wij de makelaar van NU zijn en de meeste kansen bieden om je huis op de beste wijze te verkopen.

Met een frisse blik bekijken we de woningmarkt en door middel van ouderwets hard werken, maar met gebruik van nieuwste media, zorgen we voor de beste deal voor jou!

Geen confectie, maar maatwerk!
Wij leveren de beste service. Wij helpen je niet alleen met het beste resultaat. Maar we ondersteunen je ook bij het maken van de beste keuzes op het gebied van energie, telecom, verhuizing, duurzaamheid, financiering, vakmannen en personalisering van je woning. Met als doel niet alleen relevant te zijn tijdens het aankopen of verkopen van een woning om zodoende een langdurige relatie met je op te bouwen.

Meer weten? Bel gerust met ons voor een vrijblijvende afspraak 040 – 30 39 112

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op!

Bel ons op:
040 - 30 39 112
X
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×