Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Reviews

Wij zijn heel trots op de beoordelingen van onze klanten!

Zeer tevreden over Leukhuisje!

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Jorn ons heeft geholpen in het verkopen van onze woning. Hij houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de verkoop. Als wij ooit nog eens gaan verhuizen, zullen wij Ron zeker weer inschakelen.

Super tevreden over Leukhuisje!

Ik ben supertevreden over Leukhuisje! De lokale makelaar Jorn van Mol heeft de vraagprijs perfect ingeschat en we kregen steeds duidelijke uitleg bij alle stappen in het verkoopproces. Maar de grootste plus ten opzichte van andere makelaars is de snelle en zeer concrete reactie op vragen, iedere keer opnieuw en de gratis verhuisbegeleiding! Scheelt een hoop tijd en gedoe bij het aanmelden van energie & TV/Internet aansluiting.

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen!

De makelaar Jorn van Mol legt alles goed uit over het verloop van de verkoop. Geeft ook goeie tips om de verkoop te bevorderen. Uiteindelijk is het huis verkocht en hebben positief contact met de kopers en de makelaar. Wat ook makkelijk is ” de gratis verhuisservice” van Leukhuisje. Zowel koper als verkoper worden door het team van Leukhuisje.nl persoonlijk begeleid tot het moment van verhuizen. Dus ik zou zeker deze makelaar aanbevelen bij andere personen.

Kan iedereen deze makelaar aanraden!

Het hele verkoopproces werd op strategische en deskundige manier begeleid. Geen praatjes maar vriendelijk, duidelijk, fair en eerlijk. Makelaar Jorn van Leukhuisje maakte het tot een succes en doet een aantal stapjes extra voor de klant. Jorn geeft goed advies, reageert telkens erg snel en dat heeft van begin tot eind vertrouwen gegeven dat de verkoop in goede handen was. Nadat ikzelf een ander huis zelf heb verkocht, heb ik nu mijn eigen huis verkocht met de volledige afhandeling door makelaar Jorn van Leukhuisje. Een professionele partij voor een succesvolle verkoop van je huis!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op!

Bel ons op:
040 - 30 39 112
X
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×